Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів чергові позачергові
X  
Дата проведення 24.04.2015
Кворум зборів, % 99,19

Опис: Перелік питань, що розглядалися на загальних зборах:

  1. Звіт виконавчого органу ПАТ «Трест Київспецбуд» про результати діяльності Товариства за 2014 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
  2. Звіт ревізійної комісії ПАТ «Трест Київспецбуд» про фінансово-господарську діяльність Товариства за 2014 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
  3. Звіт Наглядової ради ПАТ «Трест Київспецбуд» та прийняття рішення за наслідками розгляду
    звіту.
  4. Затвердження фінансової звітності ПАТ «Трест Київспецбуд» за 2014 рік.
  5. Про розподіл прибутку (покриття збитків) за підсумками роботи у 2014 році.
  6. Відкликання членів Наглядової ради.
  7. Обрання членів Наглядової ради.
  8. Затвердження умов цивільно-правових договорів, які мають бути укладені з головою та членами Наглядової ради Товариства.
  9. Уповноваження особи на підписання цивільно-правових договорів з головою та членами Наглядової ради Товариства
  10. Розгляд плану діяльності ПАТ «Трест Київспецбуд» на 2015 рік та його затвердження.
  11. Про надання попередньої згоди на здійснення значних угод (правочинів) із зазначенням характеру угод та їх граничної вартості. Рішення про скликання Загальні збори акціонерів ПАТ "Трест Київспецбуд" було прийнято на засідання Наглядової ради 18.03.2015 року (Протокол №11)

Особи, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного: Генеральний директор Борисенко Семен Іванович

Особа, що ініціювала проведення ПОЗАЧЕРГОВИХ загальних зборів: позачергові загальні збори не ініціювалися

Результати розгляду питань порядку денного:

По першому питанню: Затвердити звіт генерального директора про діяльність Товариства у 2014 році

По другому питанню: Затвердити звіт та висновки Ревізійної комісії Товариства за 2014 рік

По третьому питання: Звіт Наглядової ради Товариства прийняти до відома та затвердити.

По четвертому питанню: Затвердити фінансовий звіт Товариства за 2014 рік.

По п'ятому питанню: Покриття збитків товариства у сумі 2763,0 тис.грн здійснювати за рахунок обігових коштів

По шостому питанню: Відкликати членів Наглядової ради: АТ ХК «Київміськбуд», ПрАТ «Сучасне будівництво», ТОВ «АММА КБ», Кириченко Оксану Станіславівну, Борисенка Івана Семеновича.

По сьомому питанню: Затвердити Наглядову раду Товариства в складі: ПАТ «ХК «Київміськбуд», ПрАТ «Сучасне будівництво», ТОВ «АММА КБ», ТОВ «АММА КБ», ТОВ «АММА КБ»

По восьмому питанню: Затвердити умови цивільно-правових договорів для укладання з головою та членами Наглядової ради Товариства.

По дев'ятому питанню: Уповноважити на підписання цивільно-правових договорів з головою та членами Наглядової ради Товариства – голову Ревізійної комісії ПАТ «Трест Київспецбуд» Крамар С.П.

По десятому питанню: Розробити та подати на затвердження виробничу програму ПАТ «Трест Київспецбуд» на 2015 рік до 30.05.2015 року.

По одинадцятому питанню: 1. Попередньо схвалити вчинення ПАТ „Трест Київспецбуд” протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення наступних правочинів: - підряду на суму в межах 25 000 000,00 грн.

2. Уповноважити Генерального директора ПАТ „Трест Київспецбуд”, від імені ПАТ „Трест Київспецбуд”, вчиняти всі необхідні дії з метою реалізації питання щодо укладення договорів підряду, в т.ч. проведення переговорів та визначення контрагентів за відповідними договорами, що здійснюватимуть певні роботи, погодження та визначення всіх умов договорів підряду, підписання договорів підряду та інших необхідних документів. Вказані повноваження Генеральний директор ПАТ „Трест Київспецбуд” може реалізовувати одноособово без будь-якого погодження (схвалення), затвердження та/або прийняття окремого рішення з цих питань з боку Наглядової ради та/або Загальних зборів Товариства.

<< Назад

сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект