Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів чергові позачергові
X  
Дата проведення 24.04.2014
Кворум зборів, % 99,07

Опис: Перелік питань, що розглядалися на загальних зборах:

  1. Відкликання Лічильної комісії загальних зборів.
  2. Обрання членів Лічильної комісії загальних зборів.
  3. Звіт виконавчого органу ПАТ «Трест Київспецбуд» про результати діяльності Товариства за
    2013 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
  4. Звіт ревізійної комісії ПАТ «Трест Київспецбуд» про фінансово-господарську діяльність
    Товариства за 2013 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
  5. Звіт наглядової ради ПАТ «Трест Київспецбуд» та прийняття рішення за наслідками розгляду
    звіту.
  6. Затвердження фінансової звітності ПАТ «Трест Київспецбуд» за 2013 рік.
  7. Про розподіл прибутку (покриття збитків) за підсумками роботи у 2013 році.
  8. Відкликання голови та членів ревізійної комісії.
  9. Обрання членів ревізійної комісії.
  10. Затвердження умов цивільно-правових договорів, які мають бути укладені з головою та
    членами Ревізійної комісії Товариства.
  11. Уповноваження особи на підписання цивільно-правових договорів з головою та членами
    Ревізійної комісії Товариства.
  12. Розгляд плану діяльності ПАТ «Трест Київспецбуд» на 2014 рік та його затвердження.
  13. Про надання попередньої згоди на здійснення значних угод (правочинів) із зазначенням
    характеру угод та їх граничної вартості.

Особи, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного: Генеральний директор Борисенко Семен Іванович

Особа, що ініціювала проведення ПОЗАЧЕРГОВИХ загальних зборів: позачергові загальні збори не ініціювалися

Результати розгляду питань порядку денного:

По першому питанню: Відкликати голову та членів Лічильної комісії загальних зборів: Сович В.П. -голову Лічильної комісії; Власенко В.С. - секретаря Лічильної комісії; Шпак Ірину Олексіївну - члена лічильної комісії.

По другому питанню: Затвердити Лічильну комісію в такому складі: Сокуренко С.В., Кріт Л.Л., Шпак І.О.

По третьому питання:
1.Затвердити звіт Генерального директора про діяльність Товариства в 2013 році.
2. Визнати діяльність ПАТ "Трест Київспецбуд" у 2013 році задовільною.

По четвертому питанню:
1. Затвердити звіт та висновки Ревізійної комісії Товариства за 2013 рік.
2. Ревізійній комісії забезпечити дієвий контроль за фінансово-господарською діяльністю Товариства у 2014 році. Систематично здійснювати, передбачені Статутом, перевірки діяльності Товариства.

По п'ятому питанню:
1. Звіт наглядової ради прийняти до відома та керівництва.
2. Затвердити, розроблений виконавчим органом, фінансовий план Товариства на 2014 рік до 30.04.2014 року.
3. Наглядовій раді, як органу що представляє інтереси акціонерів у період між проведенням Загальних Зборів, забезпечити здійснення ефективного контролю за діяльністю Товариства та за виконанням
рішень Зборів Товариства.

По шостому питанню: Затвердити фінансовий звіт Товариства за 2013 рік.

По сьомому питання: покриття збитків товариства у сумі 2760,0 тис грн. здійснювати за рахунок обігових коштів.

По восьмому питанню: Відкликати голову Ревізійної комісії Доценко М.М., відкликати членів Ревізійної комісії - Сукур О.І., Самсонову Н.Ф.

По дев'ятому питанню: Обрали Ревізійну комісію в складі: Крамар С.П., Сович В.П., Діденко Н.В.

По десятому питанню: Затвердити умови цивільно-правового договору для укладання з головою та членами Ревізійної комісії Товариства.

По одинадцятому питанню: Уповноважити голову наглядової ради - Борисенко Ганну Іванівну на підписання цивільно-правових договорів з головою та членами Ревізійної комісії Товариства.

По дванадцятому:
1. Розробити та подати на затвердження виробничу програму ПАТ "Трест Київспецбуд" на 2014 рік.
2. Збільшити виробіток на одного робітника за місяць до кінця року на 10%.
3. Посилити роботу по проектуванню, зокрема по розробці робочої проектної документації. Обсяги проектних робіт на рік збільшити на 10% (Відповідальний - начальник проектного управління).
4. Продовжити вдосконалення структури Товариства шліхом реорганізації та відбору фахівців (Відповідальний - начальник відділу кадрів).
5. Виконавчому органу Товариства відпрацювати та врахувати у своїй діяльності пропозиції та зауваження, що надійшли від акціонерів у процесі роботи Загальних Зборів.

По тринадцятому питанню:
1. Надати попередню згоду ПАТ „Трест Київспецбуд” на продовження дії договору про відкриття кредитної лінії в межах 5 000 000,00 грн. на поповнення обігових коштів Товариства до 26 грудня 2015 року включно та сплатою процентної ставки, розмір якої встановлюватиметься умовами укладеного з відповідним банком кредитного договору. В забезпечення виконання вказаних зобов’язань Товариства передати в заставу/іпотеку відповідне майно вартістю, необхідною для виконання Товариством зобов’язань за кредитним договором на вказану суму кредиту.
2. Попередньо схвалити вчинення ПАТ „Трест Київспецбуд” протягом не більш як одного року здати прийняття цього рішення наступних правочинів:
- щодо продовження дії кредитного договору про відкриття кредитної лінії в межах 5 000 000 грн. до 26 грудня 2015 року включно та сплатою процентної ставки, розмір якої встановлюватиметься умовами укладеного з банком кредитного договору;
- щодо забезпечення заставою/іпотекою майна виконання зобов’язань Товариства за кредитним договором на суму кредиту в межах 10 000 000 грн.;
- підряду на суму в межах 25 000 000,00 грн. Гранична сукупна вартість зазначених правочинів становить до 40 000 000 грн.
3. З метою забезпечення продовження Товариством дії вищевказаного кредитного договору уповноважити Генерального директора ПАТ «Трест Київспецбуд» визначити майно Товариства, яке можливо передати в заставу/іпотеку банку та вартості якого буде достатньо для забезпечення виконання зобов’язань Товариства за кредитним договором на суму кредиту в межах 5 000 000 грн., укласти відповідні правочини щодо забезпечення заставою/іпотекою майна виконання зобов’язань Товариства за вказаним кредитним договором. Зазначені повноваження Генеральний директор ПАТ „Трест Київспецбуд” може реалізовувати одноособово без будь-якого погодження (схвалення), затвердження та/або прийняття окремого рішення з цих питань з боку Наглядової ради та/або Загальних зборів Товариства.
4. Уповноважити Генерального директора ПАТ „Трест Київспецбуд”, від імені ПАТ „Трест Київспецбуд”, вчиняти всі необхідні дії, пов’язані з укладанням та/або виконання правочинів щодо укладання/продовження дії кредитного договору та/або застави/іпотеки, в т.ч. проведення переговорів та визначення банківської установи, що здійснюватиме кредитування Товариства на вищевказані цілі, погодження з обраним банком умов кредитного договору та договорів забезпечення і приймати рішення щодо включення до тексту таких правочинів необхідних умов. З метою реалізації зазначених повноважень надати право Генеральному директору ПАТ „Трест Київспецбуд”, від імені ПАТ „Трест Київспецбуд”, підписувати кредитний договір та договори забезпечення, включаючи договори про внесення змін і доповнень до таких договорів, інших необхідних документів. Всі зазначені вище повноваження Генеральний директор ПАТ „Трест Київспецбуд” може реалізовувати одноособово без будь-якого погодження (схвалення), затвердження та/або прийняття окремого рішення з цих питань з боку Наглядової ради та/або Загальних зборів Товариства.
5. Уповноважити Генерального директора ПАТ „Трест Київспецбуд”, від імені ПАТ „Трест Київспецбуд”, вчиняти всі необхідні дії з метою реалізації питання щодо укладання договорів підряду, в т.ч. проведення переговорів та визначення контрагентів за відповідними договорами, що здійснюватимуть певні роботи, погодження та визначення всіх умов договорів підряду, підписання договорів підряду та інших необхідних документів. Вказані повноваження Генеральний директор ПАТ „Трест Київспецбуд” може реалізовувати одноособно без будь-якого погодження (схвалення), затвердження та/або прийняття окремого рішення з цих питань з боку Наглядової ради та/або Загальних зборів Товариства.

<< Назад

сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект